LAADUKKAAT PALVELUT EDULLISESTI ILMAN SITOUTUMISTA!

KRISTALLI SPORTIN KAIKKI ASIAKKUUDET OVAT TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVIA, JOTEN ASIAKAS VOI IRTISANOA KORTTINSA MILLOIN VAIN SEURAAVAN KUUKAUDEN LOPPUUN.

KUUKAUSIKORTTI (kuntosali + ryhmäliikuntatunnit)  59€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:00, kaikki ryhmäliikunta-, FitRanX- ja sisäpyöräilytunnit, CMS-travelpass ja Kristalli Sport Club edut. Ei määräaikaista sitoutumista!

KUUKAUSIKORTTI (pelkkä sali) 49€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:00, CMS-travelpass, Kristalli Sport Club edut, ei sisällä ryhmäliikuntatunteja. Ei määräaikaista sitoutumista!

OPISKELIJAN KORTTI / ELÄKELÄISET 45€/kk

Avainkortilla kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 05:00–23:00, kaikki ryhmäliikunta-, FitRanX- ja sisäpyöräilytunnit, CMS-travelpass ja Kristalli Sport Club edut. Ei määräaikaista sitoutumista!

KRISTALLI SPORT TARJOAA PERSONAL TRAINERIN LAATIMAN JA OHJAAMAN HENKILÖKOHTAISEN KUNTOSALIOHJELMAN VELOITUKSETTA, KUN ASIAKAS TEKEE KUUDEN (6) KUUKAUDEN MÄÄRÄAIKAISEN SOPIMUKSEN. KUNTOSALIOHJELMA JA -OHJAUS TULEE LUNASTAA KAHDEN (2) ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN AIKANA.

10 KERRAN KORTTI 82€ (käyttöaika 6kk)
KERTAKÄYNTI 8,50€ (Vastaanoton aukioloaikoina)
AVAINKORTTI 18€

MYÖS VIIKKOKORTEILLA TREENAAT KÄTEVÄSTI SILLOIN KUN HALUAT. HANKITTUASI AVAINKORTIN, PÄÄSET KUNTOSALILLE JOKA PÄIVÄ KLO 05:00-23:00.
VIIKKO 20€
LISÄVIIKOT 18€


KUNTOSALIOHJELMAT:
KUNTOSALIOHJELMA SISÄLTÄÄ AINA PERSONAL TRAINERIN LAATIMAN KUNTOSALIOHJELMAN, KARTOITUSKESKUSTELUN JA TARVITTAVAN MÄÄRÄN KUNTOSALIOHJAUKSIA.

KUNTOSALIOHJELMA 85€
(sis. kartoituskeskustelun ja yhden kuntosaliohjauksen)
KUNTOSALIOHJELMA 95€
(sis. kartoituskeskustelun ja kaksi kuntosaliohjausta)

RAVINTO-OHJELMA JA RAVINTO-OHJAUS 115€
(sis. kartoituskeskustelun, ravintopäiväkirjan analysoinnin, kattavan ravinto-ohjelman ja opastuksen, kaksi ravintovalmentajan tapaamista)


RAVINTOAINEMITTAUS + ANALYYSI 85€

Ravintoainemittauksesta selviää kehon vitamiinit, kivennäisaineet, aminohapot, koentsyymit, elimistöön kerääntyneet haitalliset aineet, raskasmetallit, ruoansulatusjärjestelmä, elimistön pH-taso, sydämen ja verisuonten tila ja paljon muuta. Käymme analyysin läpi heti testin jälkeen ja saat kattavan materiaalin testistä. Varaa aika mittaukseen vastaanotostamme.
Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli