Fysioterapiaa Kristalli Sportissa

Fysioterapiatoiminta toteutetaan Kristalli Sportin pisteellä Savonlinnan FysioKulma Oy:n voimin. Pääsääntöisesti toimipisteellä työskentelevät fysioterapeutit, Juho-Matti Pimiä ja Tiia Kokkonen.

Toimipisteen vastaanottoajat ovat päivittäin aamu kahdeksasta (08:00) ilta neljään (16:00), mutta tarvittaessa palvelemme joustavasti 16:sta jälkeenkin. Lauantaisin palvelemme ennakkovarauksella 10:00 - 15:00. 
Palvelut: Hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, akupunktio, myofaskiaaliset teippaukset, faskia käsittelyt, valmennuskonsultointi.
Voit varata ajan suoraan tästä linkistä:  Nettiajanvaraus  (Valitse: Kristalli Sport fysioterapia/hierontapalvelut).
Soittamalla: (015) 510 272
Voit myös varata ajan Kristalli Sportin vastaanotosta.

Edut Kristalli Sport Club-jäsenille:
Etu 1.  -10% hieronta ja fysioterapia palveluista FysioKulman Kristalli Sport toimipisteessä ja FysioKulmalla.
Etu 2.  -10%. FootCare® (footcare.fi) alaraajatutkimukset, yksilölliset lääkinnälliset pohjalliset- ja sandaalit sekä jalkahoidot FysioKulmalla.


FYSIOTERAPIA

Pyrkimyksemme on ennaltaehkäistä liikkumis- ja toimintakyvyn heikentymistä sekä palauttaa asiakkaidemme toimintakyky parhaalle mahdolliselle tasolle. Asiakas hakeutuu fysioterapiapalveluihimme joko oma-alotteisesti tai lääkärin lähetteellä, jolloin hän saa KELA-korvauksen. Arvioimme asiakkaan yleisen terveyden ja toimintakyvyn ja teemme yhdessä asiakkaan kanssa hoito- tai harjoittelusuunnitelman päästäksemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.
Menetelminä käytämme:
- ohjaus ja neuvonta
- manuaalinen ja fysikaalinen hoito
- terapeuttinen harjoittelu
- apuvälinepalvelu
Asiakkaitamme ovat:
- aikuiset ja lapset
- yksilöt ja ryhmät
- urheilijat ja urheilujoukkueet


HIERONTA

Hieronta lisää lihaksiston ja pehmytkudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se myös lisää endorfiinien, hyvän olon hormoonien, erittymistä elimistössä. Henkilöstömme arvostaa hierontaa ja kädentaitoja ja on niihin hyvin kouluttautunut.


URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta on lähes välttämätöntä nykyajan ammattiurheilijoille ja tavoitteellisille aktiivikuntoilijoille. Tavoitteena on ennaltaehkäistä ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Toimintamme perustuu asiakkaan tarpeisiin. Käyttämämme metodit ovat passiivinen venytys, mobilisointi ja palauttavat ja valmistavat hieronnat.


AKUPUNKTIO

Akupuntio on vanha kiinalainen neulahoito, jossa pistellään neuloja tarkoin määriteltyihin pisteisiin. Hoitomuotona se sopii parhaiten kipujen lievittämiseen.
Hoitokohteita:
- lihaskipu
- päänsärky
- migreeni
- nivelrikko
- selkäkipu


TEIPPAUS

Myofaskiaalisten teippausteippaustekniikoiden avulla vaupautetaan, aktivoidaan ja korjataan faskialinjoja tehokkaasti, jolloin kuntoutuminen nopeutuu, lihasten toiminta ja liikelaajuudet paranevat ja kivut lievittyvät. Jopa yksi hoitokerta auttaa.


Kristalli Sport lähestymiskartta
SporttiPassi smartum OmaKunto Ticket Mind&Body Tyky Kuntoseteli Virikeseteli